Home » Korporativni filmi

 • Promocijski video: SIP – 50 let

  Promocijski video: SIP – 50 let

  NAROČNIK: SIP Strojna Industrija d.d PRODUKCIJA: produkcija Bakster d.o.o. Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube PRODUKCIJSKA EKIPA: proBAKSTER team REŽIJA: Aleš Petrič KAMERA: Dejan Mešel, Žiga Papotnik ASISTENT: Matic Bunderla MONTAŽA: Dejan Mešel GRAFIKA: Dejan Mešel Vabilo naših prijateljev iz SIP-a na letošnji sejem AGRITECHNICA 2017. Video izdelek pa seveda izpod naših rok, posnet na prelepih kočevskih poljanah, celo čisto brez medvedjih gledalcev. 🙂

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  producent: produkcija Bakster d.o.o. režija: Aleš Petrič http://probakster.si/ Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube Podjetje SIP, se ukvarja z proizvodnjo kmetijske mehanizacije in strojev za domač in tuj trg. Za njih smo posneli predstavitveni film s katerim želijo promovirati na sejmih in na ta inovativen način predstaviti svoje produkte.  

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Za slovensko podjetje Pirnar d.o.o., ki je po svetu znano kot visokotehnološko podjetje za vhodna vrata smo pripravili krajši korporativni film. Film se bo sprva predvajal na dveh tujih sejmih, v prihodnosti pa ga bomo nadgradili v mnogo širši image film. Video produkcija je potekala v prostorih Pirnar d.o.o., kjer imajo razstavljenih nešteto zanimivih vrat, za sceno varjenja pa smo uporabili njihovo manjšo delavnico. PIRNAR. ČUDOVITO. DRZNO. BREZ KOMPROMISOV.

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film za podjetje Kadis d.o.o. smo posneli v prostorih samega podjetja. V filmu nastopajo zaposleni, kot tudi naročniku kadrovskih storitev, potrjujejo njihove kvalitetne usluge. Tokrat so zaposleni prevzeli tudi vlogo govorca, kar jim je tudi zelo dobro uspelo. Film si oglejte zgoraj ali na tej povezavi.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: Anin dvor

  Korporativni film: Anin dvor

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: Plan-net Solar

  Korporativni film: Plan-net Solar

  TV oglas:

  Nadaljuj branje »

 •  
 
 

Widget Title