Home » Korporativni filmi

 • Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  producent: produkcija Bakster d.o.o. režija: Aleš Petrič http://probakster.si/ Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube Podjetje SIP, se ukvarja z proizvodnjo kmetijske mehanizacije in strojev za domač in tuj trg. Za njih smo posneli predstavitveni film s katerim želijo promovirati na sejmih in na ta inovativen način predstaviti svoje produkte.  

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Za slovensko podjetje Pirnar d.o.o., ki je po svetu znano kot visokotehnološko podjetje za vhodna vrata smo pripravili krajši korporativni film. Film se bo sprva predvajal na dveh tujih sejmih, v prihodnosti pa ga bomo nadgradili v mnogo širši image film. Video produkcija je potekala v prostorih Pirnar d.o.o., kjer imajo razstavljenih nešteto zanimivih vrat, za sceno varjenja pa smo uporabili njihovo manjšo delavnico. PIRNAR. ČUDOVITO. DRZNO. BREZ KOMPROMISOV.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film za podjetje Kadis d.o.o. smo posneli v prostorih samega podjetja. V filmu nastopajo zaposleni, kot tudi naročniku kadrovskih storitev, potrjujejo njihove kvalitetne usluge. Tokrat so zaposleni prevzeli tudi vlogo govorca, kar jim je tudi zelo dobro uspelo. Film si oglejte zgoraj ali na tej povezavi.

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Image film: BISOL

  Image film: BISOL

  Bisol je prvo in vodilno podjetje, ki se v Sloveniji ukvarja s proizvodnjo fotonapetostnih modulov. Image film, ki predstavlja Bisol kot visoko tehnološko mednarodno podjetje, je na voljo v petih jezikovnih različicah (angleški, slovenski, nemški, italijanski in francoski), pripravili pa smo ga od ideje pa vse do postprodukcije. V filmu so uporabljeni helikopterski posnetki, 3D in 2D animacije ter posnetki iz podjetja Bisol in gradnje sončne elektrarne.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: Anin dvor

  Korporativni film: Anin dvor

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: Plan-net Solar

  Korporativni film: Plan-net Solar

  TV oglas:

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Korporativni film: ISKRA ZAŠČITE

  Korporativni film: ISKRA ZAŠČITE

  Korporativni film predstavlja SAFETEC – inovativno rešitev na področju prenapetostnih naprav, ki je plod razvoja slovenskega proizvajalca Iskra Zaščite d. o. o. Film smo gradili na dosedanji podobi podjetja in z njim dopolnili sklop promocijskih materialov za njihove izdelke. S kombinacijo realnih posnetkov in 2D animacij smo poskušali kupcu čimbolj približati uporabno vrednost izdelka, hkrati pa opozoriti tudi na tehnične prednosti SAFETECa.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: ISKRA Safetec

  Korporativni film: ISKRA Safetec

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: ANDRAGOŠKI ZAVOD MARIBOR

  Korporativni film: ANDRAGOŠKI ZAVOD MARIBOR

  Andragoški zavod Maribor — Ljudska univerza je javni zavod s tradicijo, saj svoje storitve na trgu ponuja že od leta 1922. Kakovost njihovih storitev je v skladu z zahtevami, potrebami in pričakovanji udeležencev ter domačimi in mednarodnimi predpisi in standardi na področju izobraževanja. Zadovoljstvo udeležencev in partnerjev je njihova prednostna naloga.

  Nadaljuj branje »

 •