Home » Korporativni filmi

 • Promocijski video: SIP – 50 let

  Promocijski video: SIP – 50 let

  NAROČNIK: SIP Strojna Industrija d.d PRODUKCIJA: produkcija Bakster d.o.o. Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube PRODUKCIJSKA EKIPA: proBAKSTER team REŽIJA: Aleš Petrič KAMERA: Dejan Mešel, Žiga Papotnik ASISTENT: Matic Bunderla MONTAŽA: Dejan Mešel GRAFIKA: Dejan Mešel Vabilo naših prijateljev iz SIP-a na letošnji sejem AGRITECHNICA 2017. Video izdelek pa seveda izpod naših rok, posnet na prelepih kočevskih poljanah, celo čisto brez medvedjih gledalcev. 🙂

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  Korporativni film: SIP Strojna Industrija d.d.

  producent: produkcija Bakster d.o.o. režija: Aleš Petrič http://probakster.si/ Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube Podjetje SIP, se ukvarja z proizvodnjo kmetijske mehanizacije in strojev za domač in tuj trg. Za njih smo posneli predstavitveni film s katerim želijo promovirati na sejmih in na ta inovativen način predstaviti svoje produkte.  

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Korporativni film: PIRNAR VRATA

  Za slovensko podjetje Pirnar d.o.o., ki je po svetu znano kot visokotehnološko podjetje za vhodna vrata smo pripravili krajši korporativni film. Film se bo sprva predvajal na dveh tujih sejmih, v prihodnosti pa ga bomo nadgradili v mnogo širši image film. Video produkcija je potekala v prostorih Pirnar d.o.o., kjer imajo razstavljenih nešteto zanimivih vrat, za sceno varjenja pa smo uporabili njihovo manjšo delavnico. PIRNAR. ČUDOVITO. DRZNO. BREZ KOMPROMISOV.

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film: KADIS D.O.O.

  Korporativni film za podjetje Kadis d.o.o. smo posneli v prostorih samega podjetja. V filmu nastopajo zaposleni, kot tudi naročniku kadrovskih storitev, potrjujejo njihove kvalitetne usluge. Tokrat so zaposleni prevzeli tudi vlogo govorca, kar jim je tudi zelo dobro uspelo. Film si oglejte zgoraj ali na tej povezavi.

  Nadaljuj branje »

 • Image film: BISOL

  Image film: BISOL

  Bisol je prvo in vodilno podjetje, ki se v Sloveniji ukvarja s proizvodnjo fotonapetostnih modulov. Image film, ki predstavlja Bisol kot visoko tehnološko mednarodno podjetje, je na voljo v petih jezikovnih različicah (angleški, slovenski, nemški, italijanski in francoski), pripravili pa smo ga od ideje pa vse do postprodukcije. V filmu so uporabljeni helikopterski posnetki, 3D in 2D animacije ter posnetki iz podjetja Bisol in gradnje sončne elektrarne.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: Anin dvor

  Korporativni film: Anin dvor

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Korporativni film: Plan-net Solar

  Korporativni film: Plan-net Solar

  TV oglas:

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: ISKRA ZAŠČITE

  Korporativni film: ISKRA ZAŠČITE

  Korporativni film predstavlja SAFETEC – inovativno rešitev na področju prenapetostnih naprav, ki je plod razvoja slovenskega proizvajalca Iskra Zaščite d. o. o. Film smo gradili na dosedanji podobi podjetja in z njim dopolnili sklop promocijskih materialov za njihove izdelke. S kombinacijo realnih posnetkov in 2D animacij smo poskušali kupcu čimbolj približati uporabno vrednost izdelka, hkrati pa opozoriti tudi na tehnične prednosti SAFETECa.

  Nadaljuj branje »

 • Korporativni film: ISKRA Safetec

  Korporativni film: ISKRA Safetec

  Nadaljuj branje »

 •