Home » Videospoti

 • Sams’s Fever – Way down

  Sams’s Fever – Way down

  NAROČNIK: SAM’S FEVER Band PRODUKCIJA: produkcija Bakster d.o.o. Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube PRODUKCIJSKA EKIPA: proBAKSTER team REŽIJA: Aleš Petrič KAMERA: Dejan Mešel, Žiga Papotnik ASISTENT: Matic Bunderla MONTAŽA: Dejan Mešel GRAFIKA: Dejan Mešel Tudi produkcija Bakster se je pridružila spominu na legendo in večno ikono rock’n’rolla, Elvisa Presleya ter se odzvala na povabilo enega najpristnejših in aktivnih bandov, ki deluje v njegov spomin, preko njegovih večnih hitov. Zapakirano v moderno priredbo, je ekipa Sam’s Fever predstavila Elvisov zadnji […]

  Nadaljuj branje »

 • Dadi Daz – Objemi me

  Dadi Daz – Objemi me

  NAROČNIK: DADI DAZ PRODUKCIJA: produkcija Bakster d.o.o. Produkcija Bakster Facebook Produkcija Bakster Youtube PRODUKCIJSKA EKIPA: proBAKSTER team REŽIJA: Aleš Petrič SCENARIJ: produkcija BAKSTER KAMERA: Dejan Mešel, Matic Bunderla DIREKTOR FOTOGRAFIJE: Žiga Papotnik MONTAŽA in BARVNA KOREKCIJA: Aleš Petrič Produkcija Bakster Vam z veseljem predstavlja novi, sveži, rockovso obarvan videospot Objemi me. Za mikrofonom, kdo drug, kot legendarni Dadi Daz, s katerim smo se družili na lokacijah v prelepem Celju in okolici ter izpeljali simpatično poletno, ljubezensko zgodbo, ki je spremlja […]

  Nadaljuj branje »

 • Videospot: Nina Osenar – Čist smooth

  Videospot: Nina Osenar – Čist smooth

  V okviru kampanje G24 za zavarovalnico Generali smo ustvarili tudi hiter in drzen videospot. Najnovejši videospot Nine Osenar z naslovom Čist smooth. Akcija, adrenalin, beauty, hitro in drzno.

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Videospot: GAL GJURIN – Duša in telo

  Videospot: GAL GJURIN – Duša in telo

  Znova smo sodelovali z multitalentom Galom Gjurinom in posneli videospot za prvenec njegovega sedmega albuma Duša in telo, ki je izšel pri založbi Had. Scena, usklajenost izbranih inštrumentov (orgle, violočnelo, kontrabas, trobenta, violina) in besedilo pričarajo idilično preteklost in poklic krojača, ki ga je odlično odigral Janez Petar. Videospot smo testno snemali tudi v 3D tehniki.

  Nadaljuj branje »

 • Videospot: TURBO FANTASY Dekleta

  Videospot: TURBO FANTASY Dekleta

  Glasbeni videospot “skupine” Turbo Fantasy je nastal kot parodija na slovenske turbofolk skupine ter je hkrati video uvod v muzikal Prava dekleta, avtorski projekt Tine Gorenjak v režiji Zvezdane Mlakar. Glavno vlogo v njem so odigrali poleg Tine še Lea Sobočan (v predstavi namesto nje igra Maja Martina Merljak), Katja Šantl, Anja Robida in Kristijan Guček.

  Nadaljuj branje »

 • Videospot: GAL GJURIN – Nariši nov dan

  Videospot: GAL GJURIN – Nariši nov dan

  Glasbeni videospot za skladbo Nariši nov dan, katere avtor in producent je Gal Gjurin, z njim pa sta zapeli tudi Elda Viler in Nina Pušlar, je nastal v okviru državne kampanje proti odvisnosti Ne-odvisen.si. Video smo posneli po različnih lepih kotičkih stare Ljubljane na mrzel dan pred božičnimi prazniki, njegovi glavni protagonisti pa so kar pevci pesmi: Elda, Nina in Gal.

  Nadaljuj branje »

 •  
 
 

Widget Title