STOCK VIDEO

Turkey150

citrus_061S

Barok023S

Babyboy020S

Stock footage” je knjižnica materiala s področja videa, fotografije, audia in 3D kompozicij, ki se lahko uporabljajo v razne produkcijske namene.  Stock knjižnice so uporabne produkcijam, ki želijo privarčevati pri produkciji določenih posnetkov/fotografij. Ker stock knjižnice polnijo mnoge produkcije po celem svetu, je mogoče dobiti skoraj kakršne koli vizualne materiale iz vseh koncev sveta. Razpoložljiv material se lahko uporablja za filme in televizijo, oglaševanje in tudi za prosto uporabo.

Z letom 2010 smo svojo video produkcijo usmerili tudi v širjenje video stock knjižnice na tuji spletni agenciji iStockphoto. Tri leta kasneje smo svojo bazo preselili še na preostale večje stock agencije (Pond5, Shutterstock, Revostock,…). Doslej naša ponudba knjižnice video posnetkov sega že čez 11.000 razpoložljivih raznovrstnih in unikatnih materialov.

Našo ponudbo stock knjižnice si lahko ogledate preko naše podstrani STOCK BAZA, kjer so na voljo pri različnih agencijah. Vsaka agencija ima svoje dobre in slabe lastnosti, kot tudi razlike v cenovni politiki.

Ponudba ProBakster stock knjižnice sega od čisto preprostih posnetkov narave, živali, ljudi, dogodkov, zahtevnejših studijskih posnetkov, slow motion, poslovnih tematik, tehničnih in tudi abstraktnih.

Stremimo k vedno večji ponudbi in raznolikosti stock knjižnice, zato iščemo tudi vaše ideje in predloge – v kolikor vodite zanimivo/unikatno dejavnost, nas kontaktirajte in morda boste ravno vi tisti, ki jim bomo izdelali profesionalen video produkcijski izdelek.

 
 

Widget Title