Home » NOVICE

 • Fitko, za vsako kosmato ritko.

  Fitko, za vsako kosmato ritko.

  Pes, človekov najboljši prijatelj, a ne? Res je. In ravno te dni smo obkroženi s pravimi prijatelji z vseh strani. Belo kam pogledaš, še bolj kepasto in prikupno in ne boste verjeli, nahajamo se celo v njihovem, torej pasjem fitnesu. Nastaja namreč nov TV oglas s kosmatinci v glavni vlogi. Zagotovo eno bolj zabavnih snemanj. WOOF! 🙂  

  Nadaljuj branje »

 • KDOR ZASADI DREVO, MISLI NA JUTRI

  KDOR ZASADI DREVO, MISLI NA JUTRI

  Še nekaj časa se bomo spominjali februarja 2014, ko je žled objemal Slovenijo 10 dni. Iz gozdov je bilo slišati pokanje dreves, ki so se lomila v ledenem oklepu. Daljnovodi so bili ujeti v ledu, vozila so bila podobna ledenim skulpturam, življenje je obstalo, narava se je ustavila v času in ledu. Več kot 50 % gozdov je bilo poškodovanih, škoda pa skoraj nepopravljiva. Skoraj. Za obnovo gozdov bo potrebnih 2,5 milijona novih sadik, zato stopimo skupaj, združimo moči, ker […]

  Nadaljuj branje »

 • Ujeli še zadnje lepe dneve za turistični film

  Ujeli še zadnje lepe dneve za turistični film

  Produkcija turističnega filma Šentjurja je končana, uspešno smo zaključili še zadnje sete. Na srečo smo tudi ujeli še zadnje lepe sončne tople dneve. Sedaj nas čaka post-produkcijski del, saj smo nabrali za dva tri tera diska surovega materiala iz 45 snemalnih setov. Ker smo snemali v brezizgubnem video formatu in počasnih posnetkih, imamo mnogo zelo lepega materiala, kar bo naredilo film toliko boljši. Istočasno pa se že pripravljamo na naslednji turistični film, ki pa bo potekal v daljšem časovnem obdobju.

  Nadaljuj branje »

 •  
 • Nov turistični film vse bolj dobiva podobo

  Nov turistični film vse bolj dobiva podobo

  Četrti snemalni dan turističnega filma za Šentjur je ponovno potekal po načrtih. Za potrebe kompliciranih lokacij imamo na voljo tudi posebna vozila.

  Nadaljuj branje »

 • Nadaljevanje produkcije turističnega filma

  Nadaljevanje produkcije turističnega filma

  Sobotni dan smo preživeli visoko nad Šentjurjem, na Resevni. Zgodaj zjutraj smo posneli sončni vzhod, čeprav bi nas skoraj odpihnilo. Nadaljevali s čebelarskim setom in potem še rojstno-dnevno zabavo.

  Nadaljuj branje »

 • Prve lokacije snemanja turističnega filma

  Prve lokacije snemanja turističnega filma

  V začetku oktobra smo pričeli s snemanjem prvih lokacij video produkcije turističnega filma za občino Šentjur. Prve scene so potekale po načrtih, vreme pa je za razliko od poletja kot nalašč naročeno. Prilagamo pa še nekaj making of fotografij iz ozadja snemanja.

  Nadaljuj branje »

 •  
 
 

Widget Title